Succes, Eelco!

Klik hier om Succes, Eelco! te bestellen voor maar €10.


Succes, Eelco!

Eelco de Jager is directeur van een ITbedrijf. Hij heeft een goed huwelijk en twee leuke kinderen. Een sollicitant confronteert hem met het verleden. Er beginnen vragen te knagen: is zijn succes bevochten of was het puur geluk? Heeft hij wel bewust voor dit leven gekozen? Is hij diep van binnen niet gewoon een loser?

Christien Alkemade tekent vol humor en compassie het leven van een succesvol zakenman met zijn voeten nog vastgezogen in het zompige polderland van de vorige eeuw. Kan hij ze lostrekken?

Op een invoelbare manier zet de auteur tijdloze thematiek om in een modern en herkenbaar verhaal.

Jonge Eelco


Huidige Eelco
Schilderijen door Christien Alkemade

Ten Pages

'Succes Eelco’ is verschenen via de website Tenpages.

Even in het kort hoe dat werkt. 

Als je de eerste tien bladzijden van een manuscript op deze website publiceert, kunnen mensen op basis hiervan aandelen kopen. Als binnen vier maanden 2000 aandelen van 5 euro zijn verkocht, wordt het boek uitgegeven bij een gerenommeerde uitgeverij. Er moeten minstens 100 verschillende aandeelhouders zijn.

Eelco heeft op deze manier dus maarliefst 10.000 euro binnengesleept, samengebracht door 124 aandeelhouders! Al deze mensen vonden de eerste drie hoofdstukjes al goed genoeg om er geld in te steken. 

Overigens zijn die eerste ‘ten pages’ inmiddels enigszins veranderd. Een schrijver is niets zonder een goede redacteur. Om die pagina’s te vergelijken met wat het is geworden, zul je toch het boek moeten lezen. Dan weet je ook hoe het afloopt.

Meer weten over TenPages? Ga naar www.tenpages.com.